Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Nieuwe roofviswebshop RoofvisXL
Wat was Nederland zaterdag dicht bij een sensatie, winnen van België in de enige echte klassieker op visgebied.  Je kon de teleurstelling van de Nederlandse  gezichten afscheppen, na het laatste toeter geluid. Ongeloof maar vooral...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Bijeenkomst 2011

Wat was Nederland zaterdag dicht bij een sensatie, winnen van België in de enige echte klassieker op visgebied.  Je kon de teleurstelling van de Nederlandse  gezichten afscheppen, na het laatste toeter geluid.
Ongeloof maar vooral verdriet dat het weer net niet gelukt was om België te kloppen. Wat waren ze er dicht bij dit keer, nu moesten ze wederom genoegen nemen met de 2e plaats.

Want wat was Nederland goed begonnen aan de match, Tester haalde s’morgens alles uit de kast om een goede score neer te zetten., en ook Henso deed van zich spreken met de vangst van  een zonnebaars van 15 cm. Een tussenstand halverwege de match gaf derhalve aan dat Nederland voor lag, maar een tussen sprint van onze Belgische vrienden deed het duel toch nog kantelen.  Andy Wegge nam het voortouw door s’middags liefst 21 kg. te vangen terwijl hij s’-morgens nog op 0 stond.
Kijk, dat we niet kunnen winnen van Werner van den Eynde is niet erg, maar we zullen nog meer Belgische vissers moeten kloppen willen wij de beker een keer mee naar Nederland nemen. Zoals de Begische teamcaptain later aan gaf het scheelde maar een **********. En inderdaad het scheelde niet veel, misschien 3 brasems van 20 kilo stuk., want Belgie 190 kg. en Nederland 150 kg., dat is het kleinste verschil van de laatste jaren. Of zoals de Nederlandse teamcaptain verwoordde: “dit Belgisch team is te kloppen”.
En inderdaad als hij het team bij elkaar kan houden en misschien zelfs nog wat kan versterken dan zit er voor een volgend keer een overwinning voor ons in.
Zonder anders vissers tekort te doen er zit nog rek in deze ploeg, want met een Forummanager Bas, die vandaag voor het eerst mee deed en dan al zulke van leuke dingen liet zien , zit een overwinning er aan te komen.

Maar het begin is er, wij waren individueel niet meer laatste, en ook een Bosonkruid is te kloppen.  Wel zal het bureau van weg en waterwerken nog een onderzoek instellen, naar de wegomleggingen welke een aantal Nederlandse deelnemers trof, ze vergaten dit door te geven aan tom-tom-tom, en vindt dan als Nederlander de weg maar eens in den vreemde.
Maar al met al was het volgens de deelnemers weer een geslaagde bijeenkomst, en zijn een aantal vissers al in voorbereiding op de volgende match…

(Door Henk Schoonewille, Forumlid Henso)

De uitslag is hier te downloaden.

QR Code Business Card