Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Snoeken doe je zo!
Tijdens de hengelsportbeurs Visma die in Rotterdam gehouden wordt van 28 t/m 30 maart zal de Snoekstudiegroep natuurlijk weer aanwezig zijn. Op de stand van de SNB kunnen jeugdige bezoekers d.m.v. de bekende “stempelkaart” deelnemen...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Snoekstudiegroep met educatieve actie voor de jeugd

Tijdens de hengelsportbeurs Visma die in Rotterdam gehouden wordt van 28 t/m 30 maart zal de Snoekstudiegroep natuurlijk weer aanwezig zijn. Op de stand van de SNB kunnen jeugdige bezoekers d.m.v. de bekende “stempelkaart” deelnemen aan een jeugd actie.

logo_SNBOp de stand van de SNB zal een snoek kop aanwezig zijn die is gemonteerd in een plexiglas vitrine. Met deze kop van een snoek, uit 1988, gevangen in Duitsland, heeft de SNB een uniek educatie-middel in handen om met name de jeugd te kunnen tonen hoe de kop en de bek van een snoek er uit zien.

Visma organiseert ook nu weer de Kids Route, waarbij bezoekende jeugd een stempelkaart krijgt. Met deze kaart wordt een route langs diverse stands gelopen waarbij opdrachten moeten worden uitgevoerd. De jeugd krijgt ook bij de stand van de SNB een opdracht die met behulp van de snoek kop zal moeten worden opgelost. Naast deze opdracht is de kop natuurlijk ook normaal te bezichtigen voor bezoekers van Visma.

(Bron: Persbericht)

 

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card