Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Snoekstudiegroep met educatieve actie voor de jeugd
Ongelooflijk maar waar: in het benedenrivierengebied en het Haringvliet dreigen de mogelijkheden voor beroepsvissers om ongereguleerd met zegens (grote, voortgesleepte netten) op schubvis te vissen, te worden uitgebreid. Dit betekent de doodssteek voor de visstand...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Teken voor de toekomst van onze hengelsport!

Ongelooflijk maar waar: in het benedenrivierengebied en het Haringvliet dreigen de mogelijkheden voor beroepsvissers om ongereguleerd met zegens (grote, voortgesleepte netten) op schubvis te vissen, te worden uitgebreid. Dit betekent de doodssteek voor de visstand en dus de sportvisserijmogelijkheden.

Voorn, brasem en andere witvis wordt momenteel voor hooguit een paar kilo verkocht, bijvoorbeeld aan vismeelfabrieken of aan Oostbloklanden, waar gerookte/gedroogde witvis als een delicatesse geldt. Prima, maar moet het aantrekkelijkste watersysteem van Nederland daar haar mooie sportvissen aan opofferen? De snoekbaars is vanwege zijn consumptiewaarde het meest gewild door het beroep. Door het helderder worden van het water zwemt er echter toch al minder snoekbaars rond. Als het beroep zijn gang blijft gaan, zijn we straks allemaal uitgevist in dit prachtige gebied. Zo verging het ook het IJsselmeer. Dat laten we toch niet gebeuren? Teken daarom NU tégen ongereguleerde nettenvisserij en steun hiermee Sportvisserij Nederland en Zuidwest Nederland in haar aanpak om de politiek tot daadkrachtige maatregelen te bewegen. Elke stem is er één. Doen!

Teken nu op http://nlfishing.nl/stem-tegen/

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card