Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Inschrijving Forumdag 2012 geopend
PRODUKTNAAM Fishsaver VERSIE Shareware v1.2 PRODUCENT Galttech CATEGORIE Screensaver PLATFORM Win 3.x / Win ’95 / Win ’98 SYSTEEMEISEN VBRUN 300.dll dient aanwezig te zijn. TAAL Engels PRIJS Registreren kost $29. (Voor $39 ontvangt u...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

-Fishsaver

PRODUKTNAAM Fishsaver
VERSIE Shareware v1.2
PRODUCENT Galttech
CATEGORIE Screensaver
PLATFORM Win 3.x / Win ’95 / Win ’98
SYSTEEMEISEN VBRUN 300.dll dient aanwezig te zijn.
TAAL Engels
PRIJS Registreren kost $29.
(Voor $39 ontvangt u een CDROM met diverse screensavers, foto’s, etc.)
URL HOMEPAGE Http://www.screensaverheaven.com
DOWNLOAD Http://www.screensaverheaven.com

 

BESPREKING
Fishsaver, een bijzonder originele naam voor een screensaver die iets met de hengelsport te maken heeft. Enfin, Fishsaver is een redelijk klein programma van ongeveer 130 Kb. Het programma is een .zip bestand, dat na het uitpakken drie bestandjes levert; één infobestand, een readme-file en een .exe bestand. Dit is dus weer zo’n screensaver die geïnstalleerd dient te worden, het eerste minpunt is daarmee dan ook al gescoord.
We laten een programma meelopen om te kijken wat het programma onze computer aandoet. Het installeren gaat vlot. Helaas overschrijft het programma bij het installeren onder andere twee .dll files door oudere .dll files. Wederom een minpunt.
Na het installeren kan via de beeldscherminstellingen voor de Fishsaver gekozen worden. Een blauw scherm toont een aantal vissen die simultaan met vinnen, staart en bek heen en weer gaan. Allemaal tegelijk zelfs. Het ziet er niet uit. Een zeer irritant scherm waarop staat dat het shareware is blijft linksboven in het beeld staan.
Dan maar kijken of we het met de instellingen wat leuker kunnen maken. Niet dus. We kunnen kiezen uit een hoeveelheid van 1 tot 6 visjes en we kunnen de snelheid instellen. Hier kijkt niemand voor z’n plezier naar.

Snel de-installeren die hap. Volgens de handleiding, de readme-file, kunnen we gewoon de geïnstalleerde .scr file uit de Windows directory verwijderen. Over de verprutste .dll-files rept men met geen woord.
Een goede waarschuwing is dan ook op z’n plaats; Niet installeren deze troep!


CONCLUSIE

Een screensaver die geïnstalleerd moet worden om een .scr-bestandje in de Windows directory te krijgen. Mis dus, onderhuids wordt veel meer in uw computer gedaan door Fishsaver. Daarnaast ziet het er eigenlijk gewoon niet uit. Een regelrechte afrader! Om dit programma voor dik 60 gulden te registreren moet u echt mesjokke zijn… FishSAVER?…SAVE your money!

WAARDERING
GEBRUIKERSVRIENDELIJKHEID 2,4
LAY-OUT 1,6
INHOUD 1,4
HANDLEIDING 4,0
SPORTVISSEN ALGEMEEN 1,0
TOTAAL OORDEEL 2,0

(Datum recensie: mei 2000)

Alle recensies op Visserslatijn worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Visserslatijn neemt geen enkele vorm van aansprakelijkheid of juridische verantwoordelijkheid op zich, ook niet voor de gevolgen die op foutieve informatie berusten.

QR Code Business Card