Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Meevistoestemming: 3x gratis introduce bij het vissen
PRODUKTNAAM FloFish VERSIE Postcardware PRODUCENT Particulier, Michael Thomann, Duitsland CATEGORIE Screensaver PLATFORM Win 3.x / Win’95 / Win’98 SYSTEEMEISEN Beeldschermresolutie van minimaal 16 bit TAAL Engels, Duits PRIJS Gratis URL HOMEPAGE Http://www.geocities.com/SiliconValley/Park/1306 DOWNLOAD Http://www.geocities.com/SiliconValley/Park/1306/flo_fish.zip  BESPREKING...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

-Flofish

PRODUKTNAAM FloFish
VERSIE Postcardware
PRODUCENT Particulier, Michael Thomann, Duitsland
CATEGORIE Screensaver
PLATFORM Win 3.x / Win’95 / Win’98
SYSTEEMEISEN Beeldschermresolutie van minimaal 16 bit
TAAL Engels, Duits
PRIJS Gratis
URL HOMEPAGE Http://www.geocities.com/SiliconValley/Park/1306
DOWNLOAD Http://www.geocities.com/SiliconValley/Park/1306/flo_fish.zip 

BESPREKING
FlofishFloFish is een eenvoudige screensaver. Na het downloaden van het .zip bestand, dat ruim een half Mb groot is, dient het uiteraard eerst uitgepakt te worden. Er worden drie screensaverbestanden en twee textfiles uitgepakt.
De twee textfiles, in het Engels en Duits, vermelden dat het programma postcardware is (de maker verzoekt de gebruikers een kaartje uit hun plaats te sturen in ruil voor het gebruik van het programma) en dat de drie screensaverbestanden in de Windows directory geplaatst dienen te worden. Deze ‘handleiding’ verteld daarmee alles wat de gebruiker dient te weten en is dan ook ruim voldoende.
Eénmaal in de Windows directory geplaatst, kan men via de instellingen van het beeldscherm de screensaver benaderen.

Als de screensaver geactiveerd wordt, zwemmen er enkele blauwe vissen rond die, zoals het lijkt, op een speen soppen. Af en toe komt er een vis ‘naar voren’ die vervaarlijk zijn/haar tanden laat zien. Behalve dat het gebit van de vissen slecht is, valt er niets te zien. Nadat de vis zijn/haar tanden heeft laten zien, zwemt het weer verder.
En dat is het…
In de instellingen kan men de snelheid, de hoeveelheid kusjes (oh, dat was dus het laten zien van die tanden), de hoeveelheid vissen en de animatiesnelheid aanpassen. Dit maakt het helaas niet leuker.

CONCLUSIE
FloFish is een screensaver. Niet meer en niet minder. Het is een .scr bestand, waardoor geen rare installatieprocedures uitgevoerd dienen te worden. Dit siert het programmaatje.
Eénmaal geïnstalleerd valt het programma erg tegen. De vissen zien er niet uit en er gebeurt eigenlijk niets. De verleiding was dan ook groot om de muis een zetje te geven. De standaard screensaver van Windows is leuker dan FloFish.

WAARDERING
GEBRUIKERSVRIENDELIJKHEID 7,0
LAY-OUT 3,4
INHOUD 3,6
HANDLEIDING 6,0
SPORTVISSEN ALGEMEEN 3,0
TOTAAL OORDEEL 4,6

(Datum recensie: mei 2000)

Alle recensies op Visserslatijn worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Visserslatijn neemt geen enkele vorm van aansprakelijkheid of juridische verantwoordelijkheid op zich, ook niet voor de gevolgen die op foutieve informatie berusten.

QR Code Business Card