Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Nog vijf dagen nominatie hengelsporthoofdstad van het jaar 2014
VOERRECPTEN VOORN RECEPT 1  ouderwets ! (stilstaand/stromend water) 500 gr broodmeel 500 gr paneermeel 600 gr maïsmeel 500 gr hennep 100 gr gemalen havermout (kan ook worden vervangen door duivenmest) 250 gr notenmeel 150 gr...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Voerrecepten voorn

VOERRECPTEN VOORN

RECEPT 1  ouderwets !
(stilstaand/stromend water)
500 gr broodmeel
500 gr paneermeel
600 gr maïsmeel
500 gr hennep
100 gr gemalen havermout (kan ook worden vervangen door duivenmest)
250 gr notenmeel
150 gr fijne zemelen
075 gr venkel
800 gr leem (voor stromend water)


RECEPT 2  ouderwets !
500 gr bruin paneermeel
250 gr wit paneermeel
250 gr koekjesmeel
100 gr Polenta
100 gr gemalen havermout
100 gr gemalen koriander
100 gr bruine suiker
100 gr keukenzout
eventueel lijnzaad of hennepzaad


RECEPT 3
10 dl broodmeel (of beschuitmeel, paneermeel. Mengel mag ook)
3 dl babycorn
3 dl koekjesmeel
2 dl polenta
2 dl grove maïsmeel
1 dl zemelen
Klein beetje vanille

QR Code Business Card