Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Inschrijving Forumdag 2012 geopend
Vanaf heden is de inschrijving voor de forumdag van Visserslatijn’s Nationaal HengelSportForum 2012 geopend. De dag zal worden gehouden aan de Overijsselse Vecht bij het Resort De Arendshof te Ommen op 09 juni 2012. Deelname...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Voerrecepten Witvis

VOERRECPTEN WITVIS

RECEPT 1
(Lichtstromend water)
500 gr Record Goud*
200 gr Super*
200 gr beschuitmeel
200 gr gemalen hennep
E.v.t. nog pinkies en/of casters
*Marcel van Eynde

(recept: Hans Weck)
Hans is van mening dat voer niet te ingewikkeld moet zijn en dat er een balans gevonden dient te worden van de hoeveelheid vis op de stek en de kunst om ze op de stek te houden. Er dienen in bovenstaand voertje dan ook geen additieven gebruikt te worden om de smaak- en geurstoffen niet verloren te laten gaan.


RECEPT 2
4 dl Broodmeel
1 dl Beschuitmeel
1,5 dl Maïsmeel
1 dl Wafelmeel, oranje
1 dl Copra Melasse
Brasemmix Sensas (voor de geur)
(Recept: J.J. Riemens – Dronten)


RECEPT 3
(traag stromend water)
500 gr bruin paneermeel
400 gr polenta
300 gr koekjesmeel
200 gr babycorn
100 gr copra melasse
050 gr witte millet
1/4 l maden


RECEPT 4  ouderwets !
(kanaal/rivier)
1 kilo wit broodmeel
1 kilo beschuitmeel
300 gr polenta
100 gr maïsmeel
200 gr ijswafelmeel (galet)
100 gr collant

QR Code Business Card